Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، تنها چند ساعت تا اعلام لیست نهایی و 23 نفره تیم ملی ایران برای جام ملت های آسیای سال 2019 باقی مانده است. کارلوس کی روش چند روز قبل لیست اولیه و 35 نفره خود را اعلام کرد و حالا از این لیست 12 نفر حذف می شوند و 23 بازیکن نهایی، دوشنبه به قطر می روند تا آخرین اردوی پیش از جام آغاز شود.

گمانه زنی ها درباره نفرات نهایی و همچنین خط خورده ها به اوج خود رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدا نگاهی به 35 بازیکن دعوت شده می اندازیم:

دروازه بانها:

1- علیرضا بیرانوند – پرسپولیس تهران

2- امیرعابدزاده – ماریتیمو پرتغال

3- محمدرشید مظاهری – ذوب آهن اصفهان

4- سید حسین حسینی – استقلال تهران

5- پیام نیازمند – سپاهان اصفهان

قطعا دو تا از خط خورده ها از این لیست خواهد بود. علیرضا بیرانوند جایگاه ثابت و غیر قابل دسترسی در حال حاضر دارد. امیر عابدزاده هم به واسطه حضورش در لیگ پرتغال، مورد توجه کارلوس کی روش است. به سه گزینه برای نفر سوم می رسیم. رقابت اصلی بین سید حسین حسینی و رشید مظاهری خواهد بود. برای جام جهانی مظاهری موفق شد گوی سبقت را برباید. او هنوز هم در ذوب آهن فیکس است اما حسینی بازی های کمی برای استقلال انجام داده است. احتمال می رود بازهم سرمربی تیم ملی نظرش روی رشید مظاهری باشد. در این بین به نظر می رسد پیام نیازمند که برای اولین بار دعوت شده کمترین شانس را برای همراهی تیم ملی در امارات داشته باشد.

مدافعان:

6- رامین رضائیان – الشحانیه قطر

7- وریا غفوری – استقلال تهران

8- صادق محرمی – دیناموزاگرب کرواسی

9- مرتضی پور علی گنجی – یوپن بلژیک

10- پژمان منتظری – استقلال تهران

11- محمدرضا خانزاده – الاهلی قطر

12- سید مجید حسینی – ترابوزان اسپور ترکیه

13- روزبه چشمی – استقلال تهران

14- محمدحسین کنعانی زادگان – ماشین سازی تبریز

15- احسان حاج صفی – تراکتورسازی تبریز

16- میلاد محمدی – احمد گروژنی روسیه

17- سعید آقایی – سپاهان اصفهان

از میان 12 مدافعی که در لیست حضور دارند به احتمال فراوان 8 نفر برگزیده خواهند شد و 4 نفر خط می خورند. جایگاه مرتضی پورعلی گنجی، سید مجید حسینی، روزبه چشمی، احسان حاج صفی و میلاد محمدی مسجل است. محمدرضا خانزاده هم طبق معمول یکی از مسافران نهایی تیم ملی خواهد بود. برای دو جای باقی مانده رقابت اصلی در سمت راست خط دفاعی خواهد بود. رامین رضاییان که کی روش به او شدیدا اعتقاد دارد؛ وریا غفوری که برای جام جهانی جزو آخرین بازمانده ها بود؛ صادق محرمی که به تازگی جزو بازیکنان همیشگی اردوها شده و پژمان منتظری و محمدحسین کنعانی زادگان. وریا غفوری و رامین رضاییان در این بین شانس بیشتری دارند اما منتظری و کنعانی زادگان هم بدون شانس نیستند. چه بسا پژمان دچار ماجرای سید جلال شود و به خاطر سن بالایش از لیست نهایی محروم شود. از آن سو کنعانی زادگان هم بازیکن مورد علاقه کی روش است و ممکن است به جای هر یک از نفرات بالا به لیست اضافه شود. در این بین کمترین شانس برای صادق محرمی است که در تیمش هم جایگاه ثابتی ندارد.

هافبک ها

18- سعید عزت الهی – ردینگ انگلستان

19- امید ابراهیمی – الاهلی قطر

20- احمد نورالهی – پرسپولیس تهران

21- سامان قدوس – امیان فرانسه

22- اشگان دژاگه – تراکتورسازی تبریز

23- علی کریمی – استقلال تهران

24- وحید امیری – ترابوزان اسپور ترکیه

25- مسعود شجاعی – تراکتورسازی تبریز

26- احمد عبدالله زاده – نساجی قائمشهر

سعید عزت اللهی، امید ابراهیمی، سامان قدوس، وحید امیری و مسعود شجاعی تقریبا خیال راحتی بابت دعوت شدن به لیست نهایی دارند.  می توان حدس زد که یک یا دو نفر دیگر از بین نفرات باقی مانده در لیست نهایی سرمربی تیم ملی جای داشته باشند. احمد عبدالله زاده شانسی برای حضور در بین نفرات نهایی ندارد. رقابت اصلی بین علی کریمی، اشکان دژاگه و احمد نوراللهی خواهد بود. احتمال می رود از بین کریمی و نوراللهی یک نفر برگزیده شوند و دژاگه با توجه به تعدادنفراتی که از خط حمله برگزیده می شوند می تواند جزو مسافرین نهایی باشد اما شاید شانس او چندان زیاد نباشد.

مهاجم ها

27- مهدی طارمی – الغرافه قطر

28- علی قلی زاده – شارلوا بلژیک

29- علی علیپور – پرسپولیس تهران

30- علیرضا جهانبخش – برایتون انگلستان

31- مهدی ترابی – سایپا تهران

32- فرشاد احمدزاده - اسلاسک وروتسواف لهستان

33- سردار آزمون – روزبین کازان روسیه

34- کریم انصاری فرد – ناتینگهام فارست انگلستان

35- کاوه رضایی – کلوب بروژ بلژیک

در خط حمله به نظر می رسد 6 نفر انتخاب شوند. مهدی طارمی، علی قلی زاده، علیرضا جهانبخش، مهدی ترابی، سردار آزمون و کریم انصاری فرد محتمل ترین ترکیب مورد نظر برای این قسمت از زمین هستند. فرشاد احمدزاده بعید ترین گزینه ممکن خواهد بود و اصلا حضورش در بین 35 نفر هم بسیار تعجب آور بود. علی علیپور هم بعید است بتواند علی رغم درخشش در این چند هفته پایانی جزو نفرات نهایی لیست کی روش باشد. کاوه رضایی هم احتمالا مانند جام جهانی در ترافیک شدید نفرات هجومی جایی در لیست 23 نفره ندارد. مگر اینکه مشکل علی قلی زاده و علیرضا جهانبخش حاد باشد و نتوانند خودشان را برسانند. در این صورت او نزدیک ترین نفر برای پیوستن به لیست نهایی خواهد بود.

لیست 23 نفره احتمالی:

دروازه بان ها:

علیرضا بیرانوند، امیر عابدزاده، محمد رشید مظاهری

مدافعین:

مرتضی پورعلی گنجی، مجید حسینی، روزبه چشمی، محمدرضا خانزاده، میلاد محمدی، احسان حاج صفی، وریا غفوری، رامین رضاییان

هافبک ها:

امید ابراهیمی، سعید عزت اللهی، علی کریمی، سامان قدوس، وحید امیری، مسعود شجاعی

مهاجمین:

سردار آزمون، مهدی طارمی، علی قلی زاده، علیرضا جهانبخش، کریم انصاری فرد، مهدی ترابی

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تیم ملی ایران کارلوس کی روش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۷۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) «قبرستان ممنوعه تهران» کجاست و مدیریت آن با چه کسانی است؟

قبرستان ممنوعه تهران، که با نام قبرستان دولاب نیز شناخته می‌شود، یک‌گورستان قدیمی مربوط به مسیحیان است. در واقع این قبرستان باغی بزرگ در اتوبان شهید محلاتی، بین خیابان‌های شهید رضایی و مستفیذ است که در میان اهالی به نام قبرستان «دولاب» شناخته می‌شود. این گورستان محل دفن مسیحیان کشورهای فرانسه، ایتالیا، روسیه و لهستان است که در سال‌های دور در ایران زندگی می‌کردند و در این کشور نیز از دنیا رفته‌اند. تعدادی از این افراد سرباز و بخشی دیگر افراد غیرنظامی بوده‌اند که در بین آن‌ها اشخاص مشهور نیز دیده می‌شود.

به گزارش همشهری آنلاین، افرادی که در این قبرستان به خاک سپرده‌ شده‌اند، ملیت‌های مختلفی دارند. ملیت هر فرد با یک پرچم بر روی قبر مشخص شده است. بر روی سنگ قبرها نیز علائمی چون صلیب یا تصویری از یک بانوی غمگین دیده می‌شود. افرادی که در این قبرستان آرمیده‌اند، سربازان گمنام روسیه و لهستانی‌هایی هستند که در جنگ جهانی دوم در راه برگشت به وطن جانشان را از دست داده‌اند. تعدادی از قبرها نیز مربوط به کنت‌های فرانسوی، شاهزاده‌های گرجی و پزشکان دربار قاجار و پهلوی است. افراد مشهوری مانند «اوانس اوگانیانس» اولین کارگردان سینمای ایران و موسس اولین مدرسه بازیگری در ایران، «شاهین سرکیسیان» موسس تئاتر مدرن در ایران، «کنت دو مونت فرت» اولین رئیس پلیس ایران، «ولادیسلاو هورودکی» معمار اهل لهستان، «ولادیمیر گاردایستکی» معمار ایستگاه راه‌آهن تهران، «آلفرد ژان بانیست لومر» موسیقی‌دان نظامی فرانسوی مربوط به دوران ناصرالدین‌شاه قاجار که نخستین سرود ملی ایران را ساخت، «دکتر کلوکه» پزشک فرانسوی محمدشاه قاجار و «دکتر تولوزان» پزشک مخصوص ناصرالدین شاه که از جمله اقدامات او در ایران می‌توان به بهداشت عمومی و تشکیل مجلس حفظ‌الصحه اشاره کرد.

اولین قبر متعلق به پزشک مخصوص دربار

این محدوده در گذشته‌های دور زمین کشاورزی بود که بعدها تبدیل به قبرستان شد. اولین فردی که در این منطقه به خاک سپرده شد، دکتر «کلوکه» پزشک اختصاصی محمدشاه و ناصرالدین‌شاه قاجار بود. «کلوکه» در سال۱۸۵۵ در این خاک دفن شد. بعدها دکتر تولوزان، یکی از پزشکان فرانسوی دربار قاجار، زمین‌های این منطقه را خرید و آن را به گورستان مسیحیان مقیم تهران تبدیل کرد. بخش‌های مختلف این گورستان توسط سفارت‌های فرانسه، ایتالیا و لهستان خریداری شد و اکنون آنها این محل را مدیریت می‌کنند.

قبرستان دولاب بیش از ۷۵ هزار مترمربع مساحت دارد و دارای ۵ بخش مختلف است. هرکدام از این بخش‌ها ورودی جداگانه‌ای دارند. در میان قبرستان نیز یک خیابان وجود دارد که این ۵ بخش را به دو قسمت شرقی و غربی تقسیم می‌کند. سه بخش کاتولیک، ارتدوکس و ارامنه گریگوری در قسمت شرقی و دو بخش ارامنه کاتولیک و آشوری‌های کلدانی در قسمت غربی قبرستان دولاب قرار دارد. بزرگ‌ترین بخش قبرستان دولاب مربوط به ارامنه است که حدود ۴۴ هزار مترمربع را در برمی‌گیرد. اغلب افرادی که در این بخش مدفون شده‌اند، ارامنه ایرانی هستند که در بین آن‌ها افراد نامی و سرشناسی چون شاهین سرکیسیان، آرام گارونه، اسرائیل ساهاکیان، زورا ساگینیان، مارکار قارابگیان، نیکلای لاوری و نیکوکاران درمانگاه خیریه آودیسیان دیده می‌شوند. قدیمی‌ترین سنگ قبر این بخش مربوط به سال ۱۳۷۵ است. پس از آن تدفین در این قبرستان از طرف شهرداری تهران ممنوع اعلام شد.

ترسناک‌ترین بخش قبرستان

مسیحیان ارتدوکس در بخش ارتدوکس‌های قبرستان دولاب دفن شده‌اند که از مشهورترین آن‌ها می‌توان به نیکولای مارکف معمار و آنتوان سوروگین عکاس اشاره کرد. این افراد هر دو روسی بوده‌اند و اصالت گرجی داشتند. در قسمت ورودی این بخش یک آرامگاه دیده می‌شود که با معماری گرجی و به شکل کلیسا ساخته شده است. این آرامگاه به مینادورا خوشتاریا، همسر آکاکی خوشتاریا تعلق دارد. آکاکی خوشتاریا تاجر گرجی است که امتیاز استخراج نفت شمال ایران را از دربار قاجار دریافت کرده و در این منطقه مشغول فعالیت بود. همچنین قسمت دیگری از قبرستان دولاب، که با عنوان ترسناک‌ترین بخش شناخته می‌شود، مربوط به ۲۶ مهندس ایتالیایی است. مهندسین معدنی که در سال‌های ۱۹۳۶ تا ۱۹۴۳ در ایران کار می‌کردند و همین‌جا جان خود را از دست دادند. قبرهای این افراد در زیرزمین و لای دیوارها قرار دارد و سنگ قبر آن‌ها نیز به صورت ایستاده دوتادور این دیوارهای نصب شده است.

در واقع برای ورود به این بخش باید از میان مردگانی ایستاده عبور کنید که کمی ترسناک است. از سوی دیگر حدود ۱۴هزار و ۲۰۰ مترمربع از قبرستان متعلق به کاتولیک‌هاست. در این بخش قبر افراد مشهوری چون دکتر کلوکه، دکتر جمشید اعلم و ولادیمیر گاردایستکی دیده می‌شود. اکنون قبرستان ممنوعه توسط سفارت‌خانه‌های مربوطه مانند روسیه، لهستان، فرانسه و شورای خلیفه‌گری ارامنه مدیریت می‌شود. یک خانواده در این قبرستان زندگی می‌کنند که نگهبانی از قبرستان را بر عهده دارند.

سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • لیست نهایی جامعه اسلامی مهندسین برای انتخابات مشخص شد+ اسامی
  • منتظر محمد ستاره استقلالی مسافر پاریس شد
  • پراکنده شده ۳۲ کاندیدای تهران در پنج لیست انتخاباتی /کاندیدا‌های اشتراکی شانا و اُمنا چه کسانی هستند؟ +جدول
  • عکس| ستاره استقلالی مسافر پاریس شد!
  • (عکس) قبرستان ممنوعه تهران، کجاست و مدیریت آن با چه کسانی است؟
  • «قبرستان ممنوعه تهران» کجاست و مدیریت آن با چه کسانی است؟ (+عکس‌)
  • لیست نهایی «ائتلاف امناء» برای دور دوم انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه تهران+ اسامی
  • (تصاویر) «قبرستان ممنوعه تهران» کجاست و مدیریت آن با چه کسانی است؟
  • پراکنده شده ۳۲ کاندیدای تهران در پنج لیست انتخاباتی /کاندیداهای اشتراکی شانا و اُمنا چه کسانی هستند؟ +جدول
  • پراکنده شده ۳۲ کاندیدای تهران در پنج لیست انتخاباتی /۸ کاندیدای مورد حمایت شانا و اُمنا چه کسانی هستند؟ +جدول